Torsdagstema!

Veckans torsdagstema (jag är så sjukt glad och taggad för att det är tillbaka!) är HEMLIGHETER
 
Ni kan hitta alla bidrag på: http://nollfemnolltva.blogg.se/
 
Jag har skrivit om detta tema förut.. Men jag tänker ofta på att det är ganska mycket press på unga kvinnor (och även äldre kvinnor såklart) att man ska se ut på ett visst sätt. Ibland känns det som om det är så mycket viktigare hur man ser ut, än vem man är som person. Det är ju helt sjukt! Vem väljer sina vänner utifrån hur dom ser ut? Det finns ju de som gör det såklart, men i mina ögon är dom vännerna inte så vidare mycket att hänga i julegranen i alla fall! 
 
Sen finns det killar som vill ha flickvänner endast som trofeér. Killar som tycker att dom själva ser bättre ut om dom kan visa upp en snygg tjej. Hur tragiskt är inte det!? Killar som inte vill se sina flickvänner utvecklas och växa som person, eftersom det är helt oviktigt för dem VEM dom är tillsammans med.. så länge DEN ser bra ut.. Fick dich, skulle jag vilja säga till dom killarna.
 
Om man är med någon som bara tycker om en för utsidan så tappar man snart sig själv och sin självkänsla.. och då spelar det faktiskt ingen roll hur man ser ut.. Då har man ingenting. 
 
Nä. Va fan! Låt oss älska oss själva för det som gör oss unika. Vilket är vem man är på insidan. Och gör er av med folk som inte uppskattar er för den ni är.. det är deras förlust, no doubt! 
 
Min bild ska då alltså förmedla just detta. Att man ska se bra ut och att insidan förblir en hemlighet som vissa inte ens bryr sig om att försöka ta reda på. Typ. Lite deppigt kanske, men värt att tänka på tycker jag!
 
 
 
 
 
Trackback
RSS 2.0