Det är min tur nu - vinden har vänt

Känns alltid bra att sätta en rad från en Petter-låt som rubrik. Inte för att det är något jag brukar göra, eller överhuvudtaget har gjort förr.. Men det kändes bra nu.
 
Idag började dåligt. Jag tänker inte gå in på varför, men jag var riktigt ledsen ett tag på förmiddagen. Trots att jag sen drack mitt goda kaffe och åt blåbärs-smoothie till frukost...
 
MEN sen pratade jag med världens bästa människa. Frida. Systra mi! Hon är vansinnigt klok den där Frida. Det kan man ju anta beror på att hon är utbildad lärare.. men jag vågar ändå hävda att hon liksom alltid varit det. Klok. 
Som om inte det vore nog så är hon så läskigt omtänksam, snäll och får mig att känna mig värd min vikt i guld.. även det dagar när jag egentligen känner mig lika värdefull som ett par skitiga strupor. Bara en sån sak som att någon som är så jävla grym som hon, faktiskt älskar mig för den jag är (hon kan ju vara lätt partisk dock eftersom hon är min syster.. men ändå!), måste ju faktiskt betyda att jag är helt ok. 
 
Anyway. Det kändes så mycket bättre efteråt iaf. Det firar vi med en bild. Den är inte alls särskillt lik, ritad på 5 minuter och inte särskillt smickrande.. Men den står för att hon alltid backar upp mig. Även när jag inte tror att jag behöver uppbackningen. Eller inte tror att jag är värd den. Helt jävla amazing. 
 
 
 
 
När jag ändå var lite gladare så passade jag på att titta på lite funny cats på youtube. Sjukt omoget. Sjukt underhållande. 
 
Sen som gräddet på det gladare moset kom finaste Lisa hit på middag! Vi har pratat om så sjukt komplicerade, smarta, konstiga, knäppa, vettiga saker.. och efter att hon nu gått hem känner jag mig lättad, glad och hoppfull. Så här kommer en gammal bild på henne också när jag ändå håller på och hyllar fantastiska människor som jag har omkring mig!
 
 
 
 
 
Caramell-grädden på Starbucks-moset hade varit om jag hunnit prata med mamma också! Finaste mamman och pappan som alltid finns där och stöttar och tycker om mig i alla väder. Det är fint! Kanske dags att ge sig på att rita av er också snart... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0