Tajming.

Idag var en sån där dag när jag behövde få en high five. In the face. With a chair. 
 
En sån dag där jag behövde få lite perspektiv och vakna. Förstå VAD som faktiskt är ett problem och vad som är något annat. Jag kan fastna i mina "problem" och tycka att allt är så fruktansvärt hopplöst. Sen, som av en händelse, så såg jag denna film som delats på Facebook:
 
http://youtu.be/SjXIbV0XY90
 
Jag är medveten om att filmen är gammal, men den är fortfarande lika aktuell (dessvärre). 
 
Fan alltså. Här sitter jag, en av oss som har vunnit storvinsten på livets lotteri. Jag har världens bästa familj som stället upp i ur, skur, cyklon och snöstorm. Jag bor i en egen lägenhet som innehåller hundratals saker som jag absolut inte behöver för att överleva, men som jag har ändå. Jag har vänner som är fantastiska, jag får studera något som jag verkligen tycker om. Jag har mat i kylen, behöver inte frysa och kan smörja in mitt face med lukta-gott-krämer varje kväll. 
 
Trots detta så lägger jag så otroligt mycket energi på att bry mig om vad folk tycker om mig! Just nu tänker jag till exempel på att det säkert finns många som kommer att fnysa åt det jag skriver här, tycka att jag är dramatisk, rycka på axlarna, skaka på huvudet åt mig och mina åsikter. So what? Vad fan spelar det för roll vad andra människor tycker om dig/mig/oss/hen/dom/det? 
 
Inte nog med att jag oroar mig för att folk ska tycka att jag inte räcker till kunskapsmässigt, personlighetsmässigt eller på pappret (betygsmässigt that is). Jag lägger dessutom oändligt mycket energi på att bry mig om vad folk tycker om mitt utseende. Alltså vi snackar OÄNDLIGT mycket energi. Hur kan jag sitta och oroa mig över sånt SKIT när jag lever i överflödenas överflöd? När jag har allt det jag räknade upp tidigare. Och det finns så många som inte har något. 
 
Vi människor förstör vår jord. Barn svälter. Och här sitter jag och oroar mig över skit.
 
Idag behövdes lite perspektiv. Nu när jag har vaknat upp ska jag sluta gräva ner mig över att jag tog fel på en läkartid idag och försöka få ut något av dagen. 
 
That´s all. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0