Onsdag

Sååå. Jag klarade kontrollskrivningen i Tyska. Oväntat eftersom jag missade att det fanns en baksida på provet och upptäckte det med fem minuter kvar av skrivtiden. Tydligen är jag som bäst på tyska när jag är på pickalurven eller sjukt stressad. Dags att sluta tänka och bara göra alltså. Gött, jag behöver allt tänkande till mina andra kurser! 
 
Ikväll skulle jag och Bea gått ut och tagit en öl med ett gäng tyskar, men det får bli en annan gång... Blev för sent och jag måste plugga imorn. Sen blir det till att träffa Erika, Caroline och Anette! Fredag blir det tysk-lunch, tjejkväll i Saras nya lägenhet och sedan dansa loss. Lördag blir det plugg och eventuellt sko-shoppandes med bästa mamma. Söndag blir det Lord of the Rings maraton (OH YES!). Alla filmerna på en dag. Extended versions of course. Jag och två andra nördar. Lovley! 
 
Totalt jävla ointressant att skriva om. Tänkte rita något. Orkade inte. Kollade på lite Veronica Mars istället. Imorn är det torsdagstema.. Jag har absolut inte tid. Men jag vill.. så det får la bli en snabb-skiss mitt i pluggandet. 
 
ööh. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0