Tore..

Jag såg Tore från FCZ på campus igår, det ni!

Det fick mig att tänka på hans fantastiska citat:

"Om det är så här kul att förlora, då vill jag vara med om att vinna nångång"

Underbart. Så borde vi alla tänka lite oftare.

Nu ska jag gräva ner mig i Triclosan. I mitt arbete alltså. Och då menar jag inte jobb. Utan skolarbete. Woop.

Armada

Igår var såg jag, Amanda, Mia och Malin Sverige-matchen hemma hos Malin.. (Jag trodde verkligen att Sverige skulle klara det när vi började göra mål.. Surt!) 

Sen åkte vi till eftersläppet på Armada banketten! Kul!! Länge sen jag fick klä upp mig på riktigt, körde till och med på lösfransar! 

Idag mår jag så där dock.. Men jag släpade mig upp till kontrollskrivningen! Jag minns den svunna ungdomen då man orkade festa och sen gå upp och jobba/plugga/festa igen dagen efter.. Well those days are gone... Long gone! Lördag.

Idag behövdes ett skratt efter lätt kaos under tvätt-tiden imorse.. 
 
Jag valde att tvätta klart och skippa fotografiska för att slippa stressa.. Så nu sitter jag hemma och väntar på att Anna, Sara, Jenny och Jocke ska bli klara där så jag kan åka hem till Sara och Jocke sen på middag och filmkväll :)
 
 
http://www.viralnova.com/29-misleading-pictures/

X-Tina

Det börjar ge med sig lite med tecknandet tycker jag! Jag har LÅNG väg kvar, men efter att ha trampat ett bra tag så börjar de kännas som att jag utvecklas lite igen, KUL! :)
 
Jag tackar alla "lär-dig-teckna-böcker/häften" som jag och pappa hittat på secondhand affärer i somras! :) 
 
 
 Olsen syster..

Nån av dom.. Ser inte skillnad :)
 
 
 
 

True love.

Jag och mamma var i stan i helgen och jag är numera världens lyckligaste ägare till mina första Dr Martens. Som jag drömt om detta (i flera år). Men jag har tyckt att skorna är för dyra.. Men så har jag insett att jag lägger ca 600-700 kr på skitskor om året ändå. Då är det ju faktiskt bättre att lägga det dubbla och ha ett par skor som håller LÄNGE. 
 
Vi håller på tillfället på att lära känna varandra. Som alla som äger ett par sagt, det tar ett tag att gå in dom.. men sen är man bästa vänner för all framtid. Så än så länge umgås vi endast hemma på tu man hand.. Men snart ska vi ut och se världen ihop. 
 
Idag är jag ledig. Tentorna är över och allt drar igång igen imorn. Men idag tänker jag inte på skolan. Nix. Idag känns bra. 
 
 
Planen var att köpa svarta.. Men sen föll både jag och mamma för dessa.. Dom är lite mörkare i verkligenheten. Kändes mer "jag" än ett par svarta :) Sen vart det dock väldigt svårt att hitta en vinterjacka eftersom jag ville ha en grön och det funkade ju inte direkt.. Blev en svart till slut (mamma har världens största tålamod!) 
 
 
 

Aha!

Nu vet jag hur man gör.. här kommer lite bra videos som kan sitta fint en bakis-söndag! Woop. 
 
 
 
 
 
 
Cirkus 57 sekunder in i klippet kommer ett unge och en katt. Classsssic.
 
 
 
TIdernas bästa sång. Sångrösten. Videon. Budskapet. Epic. YOLO.
 
 
 
 

RSS 2.0