Inredning.

Jag har aldrig brytt mig så mycket om inredning. Eller jo, det har jag ju. Men jag har aldrig haft pengar att köpa det jag vill ha. Det mesta jag har i min lägenhet (som jag ändå trivs väldigt bra i) är ärvt av släktingar och vänner. Men nu helt plötsligt så har jag blivit helt besatt av tanken på att få det finare hemma. Jag tror det är känslan av börja på nytt, att få en ny chans. Jag vill ha bort allt gammalt och göra fint så jag kan trivas. 

Det hela började med möbeln som jag ska bygga i sommar. Jag har en förebild, men den vågar jag inte visa eftersom risken är att efterbilden inte kommer se ut som förebilden ett endaste dugg. 
 
Sen nu hittade jag en blogg med så sjukt vackra inredningsbilder (http://beatas.se), här kommer några exempel: 
 

 
 
 
Nu kommer det ju att dröja väldans länge innan jag kommer att ha råd att inreda lika fint.. Men jag tänker att jag kan försöka börja pyssla och fixa lite ändå! Billiga saker..
 
Tex så ska jag skicka efter kuddar med mina egna tecknade motiv på att ha i soffan. Det tror jag blir schysst! Sen vill jag fixa en ny tvbänk och gärna ett nytt soffbord. Detta måste jag dock tänka igenom eftersom mitt bort är perfekt att ha benen på. Nytt skrivbord i sovrummet vore också finfint. Tjocktvn behåller jag dock. Det är ju trendigt med retro och jag tror att närsomhelstnu så kommer även tjockistv vara på tapeten igen. Då kommer jag att vara sjukt cool/kunna sälja min dyrt. Jojo. 

Det blir nog bra det här. Sen ska jag göra ett eget hemma-hos-mig-själv-reportage-bara-för-att-jag-kan. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0