Kan inte sova.

Så jag kollade på The Avengers. Igen. Frida sover däremot som en stock! Men hon flyger hemåt kl 7 imorgon, jag, mamma och pappa får snällt vänta till kl 16. Sen ska vi mellanlanda också. Inte kul. Men, snart är jag hemma! 
 
Älskade Sverige med sina vackra hur. Underbara vatten och städade gator. Artiga människor (ibland) och svindyr alkohol. Ett land där man inte behöver stå och vänta vid ett rödljus mitt i natten. Ett land där man inte har toaletter i köket, men skjutdörr i trä. Ett land som saknar min älskade Strassenbahn men som bjuder på ljusa sommarnätter och är platsen där så många människor som jag älskar bor. 
 
När jag skulle åka hit packade jag, mamma och pappa ihop mitt liv i Hökis på 8 timmar. Jag tog med mig det nödvändigaste och flyttade till Tyskland. Imorn har vi tre timmar på oss att packa ner ett liv på sex månader. Det ska bli spännande. Jag har redan börjat packa, men dom kom med flera resväskor. Som sagt, detta ska bli spännande.. att se om jag får med mig allt hem.
 
Usch. Jag önskar att jag kunde säga att det enbart känns positivt att åka hem. Men det är så blandat. Det enda jag är säker på är att jag är så sjukt glad att jag gjorde detta. Det känns som om jag börjat leva igen, hittat tillbaka till mig själv och börjat känna hopp om en bra framtid. Ibland kanske man måste lämna allt för att inse hur man vill leva sitt liv och vad man vill göra. 
 
Nu ska jag försöka sova. Imorn åker jag hem. Godnatt lilla Tyskeland! Vi ses imorn lilla Svenneland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0