Update.

Tjollahopp.
 
Jag har haft så vansinnigt roligt sista tiden! Jag känner att jag börjar hitta tillbaka till mig själv, till den JAG som är JAG. Det är nog fan några år sedan jag var mig själv fullt ut sist. Umgås man mycket med folk som vill ändra på en så börjar man tycka illa om sig själv, och försöka ändra på sig.. förr eller senare. Men så när dom inputsen inte längre finns så blir man liksom mer mottaglig igen. För det som är bra. För dem som tycker om en som man är.. För det som är jag.
 
Men så denna veckan kom smällen lite. Stressigt som fan i plugget.. 
 
Sen är december månad lite jobbigt i år har jag insett. När man är tillsammans med någon som har barn så får man ju liksom någon på köpet som man aldrig egentligen bett om.. Men det blir ju lätt så att man blir väldigt fäst vid denna lilla någon.. och sen när det tar slut så är det ju liksom någon som man egentligen aldrig valde, men som man heller egentligen aldrig ville välja bort.. Om ni fattar. Jag fattar knappt själv. 
 
Nu är det iaf december vilket innebär födelsedag och julafton vilket får mig att tänka, känna och saknar denna lilla herre...Men, det är som det är och det är bäst så. 
 
Detta borde jag väl inte ha skrivit här, men nu blev det så. 
 
Nu ska jag plugga glosor. ca 300 klart... ca 500 kvar. Wooop. 
 
 

Glad advent!
RSS 2.0