Egen kaffemugg!

Klockan 4 i natt var Broadchurch repriserna slut på tv. Jag är ingen ungdom längre som bekant.. För några år sedan hade tv-tittande till klockan 4 varit en baggis. Nu var det rena plågan. Men värt ändå, sjukt bra serie. 
 
Så alltså sov jag bort hela dagen idag. Sen solade jag lite.. Tills min tillvaro förstördes av alla jävla långbenare som bosatt sig i Hökis. Vidriga. Jag misstänker mutationer/genmodifikation. SÅ långa ben som dom har i år har dom banne mig aldrig haft förut. 
 
På eftermiddagen mötte jag upp mamma i stan och gick och kollade på kläde och tråd. Hon samlar på sådant och snart kommer hela radhuset likna en hemslöjdsaffär. Tur att hon har pappa som har rätt bra tålamod, hehe. 
 
Vi mötte upp syster i gamla stan och gick på Argentinsk restaurang! Mycket trevligt och god mat! Tack igen mamma för middagen :) Sen hittade vi ett helt fantastiskt fik som jag aldrig varit på tidigare. Hur mysigt som helst! Så nu vet jag vart jag ska hänga i höst. Med en latte och lite Matte. 
 
Sen tog jag tag i att måla en bild till min kaffemugg som man kan göra egen design till! Äntligen! Efter lite beslutsångest fick en bild på Elsa Billson agera förebild. Hon har alltid så fina kläder, det är bra inspiration. Sen gillar jag hennes hårfärg. Om jag var modig skulle jag färga håret i någon modig färg! 
 
Så här blev den färdiga bilden: 
 
 
 
Jag är helt övertygad om att det blir mycket roligare att plugga när man har en egendesignad kaffemugg. Helt klart!
 
Nu ska jag sova. Jag får nämligen "besök" kl 7 imorn bitti! Håll i hatten, så tidigt har jag inte gått upp sen förra hösten tror jag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0