Tüskland!

Jag kommer att blogga ifrån Düsseldorf i vår ;) wippihoooo wohooo!
 
 

Torsdagstema: Julkänsla

Jag har ju helt missat att det är torsdag! Jag har varit alldeles för uppslukad av min enzymuppsats som jag håller på med! MEN, så såg jag nyss att temat är julkänsla. Och då fick gårdagens teckning på Rihanna stå ut med en snabb makeover. Bara för att det är så roligt att göra om allt som går att göra om till jul-aktigt. 
 
Jag gillar julen. Det har varit jobbigt i några år eftersom jag saknar morfar extra mycket, men jag gillar fortfarande julen. Jag älskar maten, att man är med familjen, granen, känslan och stämningen. För mig handlar julen endast om att vara med dom man tycker om! Sen gillar jag verkligen att köpa julklappar, det är kanske det värsta med att vara student. Man har ju verkligen inte råd att köpa det man vill till sin familj. Men när jag blir rik, då ska jag köpa så sjukt mycket julklappar!! :) 
 
Här kommer min halvfuskiga torsdags-tema-bild-på-Rihanna-som-egentligen-inte-har-något-med-julen-att-göra-men-vem-vet-hon-släpper-säkert-ett-julalbum-snart-Ho-Ho-Ho.
 
 
 
r
 
Här hittar ni alla andra bidrag: http://ladythirty.blogspot.se/
 
Nu ska jag sätta mig och titta på alla bilder innan jag går och lägger mig! :) 

Bio...

Idag har varit en hektiskt dag. Jag började med ett fyspass hos en PT som jag ska få äran att träffa två gånger nu innan jul. Sedan satt jag och "pluggade" med mina goa klasskompisar. Efter det så blev det en snabbfika med finaste Lisa! Sen ett hårdpass på gymmet med Amanda, Sara och Rozanna. Sen avslutade jag dagen med några timmars häng på ett fik med bästa Therese och Caroline och slutligen bio där även Bea och Malin slöt upp :) 
 
Perfekt dag! Dessutom hann jag få till några samtal inom Nobel NightCap och så genomförde jag en telefonintervju för ett hemligt projekt i vår :) :) Dock gick den så där. Halva intervjuen var på tyska. Oh well. 
 
Filmen vi såg var en film som fick en kille i min klass att (när han hörde igår att jag skulle se den) se: Äcklad, road, hånfull och chockad ut på samma gång. Uppenbarligen är det bara fjortisar som går på den filmen. Och vi då. Jag snackar om sista Twilight-filmen såklart. And I liked it! 
 
Jag har varit så glad den här veckan. Jag har börjat uppskatta allt jag har mycket mer. Det är dumt att gå och må dåligt över skit, när man faktiskt har så mycket att vara glad för. Aldrig mer ska jag låta någon förändra vem jag är, det finns alldeles för många som älskar mig precis som jag är. Som låter mig vara den jag är. Och det är ju helt fantastiskt! Man ska inte låta sig påverkas av reklamer och bilden av hur man ska vara och se ut. Vi är ju alla så jävla bra ändå. Jag tjatar om detta.. men så med jämna mellanrum glömmer jag bort det. 
 
Godnatt! 
 
 

Liam Neeson

En av tidernas bästa skådis enligt mig! Jag gillar skådisar som är lite fula men spelar jävligt bra. Brad Pitt är så 1990. 
 
Dock så vet jag inte om jag kommer att rekomendera "Grey" som jag såg på min lunchpaus idag. Sjukt deppig film. Bra skådespeleri.. så se den. Om du gillar filmer utan lyckliga slut. Vill du bli glad, se en annan film.
 
Blev iaf ett porträtt, så något avtryck måste ju filmen lämnat iaf :) 
 
Jag fortsätter med att redigera mina bilder i photoshop för att lära mig. Har typ tänkt att det är "fusk", men det är det väl ändå inte. Det är ju fortfarande jag som skapar... 
 
 

Dagens teckning: Malin

Jag lovade Malin i klassen för LÄNGE sedan att rita av henne. Så fick jag för mig att göra det ikväll, men det blev inte alls som jag ville! Malin har ett sånt där ascoolt ansikte, där man inte riktigt kan sätta fingret på vad det är som gör att hon ser så cool ut. Jättesvårt att fånga i teckningen!
 
Jag lyckades inte riktigt fånga hennes vackra ansikte. Men jag ser det som försök 1. Nån gång ska det väl lyckas :) 
 
Jag har fortfarande en hel del kompisar som jag lovat att rita av. Det värsta är att jag har svårt att sätta mig ner och rita när jag bestämt innan vad jag ska rita.. + att jag sällan har tid. Detta gör att det tar tid innan jag håller mina löften.. Men men. Bättre sent än aldrig. 
 
Lekte lite med bilden på Malin i photoshop, så här blev det till slut... 
 
 

Torsdagstema: Nya okända djurarter

Mitt okända djur är en liten Sonic. Det är en igelkott vars taggar är blå och mjuka. Han är perfekt att ta med ut på stan eftersom han älskar att sitta på axeln och titta på folk. Han tycker också om att gosa och är genetiskt manipulerad så att en av hans instinkter är att lokalisera försvunna nycklar och busskort. 
 
Han är även perfekt för oroliga föräldrar till tv-spels-beroende-barn/ungdomar. Då kan de lätt motivera barnet att göra någonting annat. För vilket tv-spels-beroende-barn vill inte ha en egen sonic?
 
Han är ganska stor för att vara en igelkott. Men han är inte tung att släpa på, han är perfekt helt enkelt. Dessutom kan Sonic skryta med perfekt temperament, lojalitet och gosighet. 
 
Sonic kräver en viss motion och frisk luft. Men även då sitter han helst på axeln. Så som ägare till Sonic blir man tvingad att ta dagliga promenader. Han äter vegetariskt och gillar glass. Sen tycker han väldigt mycket om att titta på tv och film. 
 
Här är jag och Sonic när vi var i Bryssel tillsammans med Pontus. Sonic gillade Bryssel. Det gjorde jag också.
 
 
 
 
Här kan man hitta flera fantastiska djur som inte ännu blivit hittade (men som helt klart finns!)

Slumpen är ingen tillfällighet

Jag såg precis en skata som glatt skuttade runt på spåret vid tunnelbanan. Det fick mig att tänka på slumpen, vad är det som avgör att den lilla skatan som ej vet om att det finns en livsfarlig ledning kommer åt ledningen och dör eller inte?

Sen slog det mig, tänk om det inte finns någon slump. Tänk om det bara är något vi människor hittat på för att ha något att skylla på. För tänk om slumpen inte finns, då är ju vi helt plötsligt genom våra handlingar ansvariga för allt som sker. Då känns ju slumpen rätt smidig att skylla på.

Jag gillar dock tanken på att det finns något annat som styr, att vi inte är absolut skyldiga för allt som sker. Och eftersom jag inte tror på Gud får jag väl hålla mig till slumpen. Undrar om man får bättre slump-odds om man tillber/offrar till slumpen. Det får jag prova ikväll och så köper jag en trisslott imorn. Vinner jag då så har jag ju bevisat att slumpen inte är någon tillfällighet :-)


5 år idag!


Torsdagstema: kärlek

Ja har inte tid att rita ikväll! Jag och Pontus är ute och äter för att fira fem år tillsammans! Det passar ju bra med temat iaf :-)

<3


RSS 2.0