Till pappa:

Efter ett halvårs tjat har jag nu äntligen påbörjat vaccineringen mot TBE! Bra va! (hon går att lära!) Sen solade jag med plåstret på första dagen i Norrtan. Ops.


Två veckor utan internet - fan va gött!

En vecka i Dalarna och sen direkt till Norrtan för att vara kattvakt till fyra katter på Saras land. Perfekt semester! Faktiskt så har det varit riktigt skönt att vara utan internet. Jag tror att det bidrar till stress ibland.. Internet alltså. Som det har sagts: Det är en hel livstil de här. Hehe. Nu är jag på väg till praktiken. Näst sista veckan. 17 vad fort det har gått! Men det kanske är för att jag trivs så bra!


Me and mr P


Grod-syrror


...

Ibland är jag så otroligt less på att vara mig. Idag är en sån dag. Kan man inte bara byta?

Paparazzi :-)

Igår när jag och Pontus var på mälarpaveljongen blev vi smygfotade av två män! Dom tog kort på oss (som dom då alltså sen glatt berättade och skickade över till mig) för att dom tyckte att vi såg så fina ut tillsammans! Haha, helt knäppt! Dom frågade även om det var vår typ tredje dejt vi var på.. Rätt bra betyg när man varit tillsammans i nästan fem år! Dom tyckte nämligen att det blixtrade till mellan oss ibland samt att vi var snygga ihop! Skummaste, knäppaste och roligaste komplimangerna någonsin! :-)


AW me chefen!

Och nu har jag semester i två veckor :-) Sen är det bara två veckor kvar på praktiken, fan va fort det har gått!


Sköldpadda

Jag tycker att jag ser ut som en sköldpadda på denna bild från i lördags. Det gör mig lite gladare. Men bara lite.


Besviken.

Idag hoppades jag verkligen att det var vår tur att få en lägenhet. Men nej. Är vi på plats 23 så slutar vi på plats 5 efter visning. Är vi på plats 11 och det bara är två pers till på visningen slutar vi ändå på plats 5. Jag är så jävla less på att bo i Stockholm.


Örhängena jag fick av mamma och pappa:


Söndag.

Detta har varit en riktigt bra helg! Fredag vart det AW med Erika och Anette, inflyttningsfest med syster och sedan landet. Stället alltså. Lördag bjöd på picknick med Lisa (som jag inte träffat på lääänge, så det var jättekul), sedan examensfest för Carro som pluggat klart till läkare och nu kommit hem till Sverige igen. Dom hade ordnat jättemysigt med grillning och sedan gick vi till mälarpaveljongen. Slutligen mötte jag upp Pontus och hans kompisar.. En toppenkväll helt enkelt. I fredags hade jag även min vinnartröja på mig :-)


Middag i V-by

Jag och Pontus var på middag hos mor och far, mycket trevligt! :) Så nu kom vi hem laddade med matlådor och sylt... hehe.
 
Jag fick en kandidat-present!! Väldigt gulligt tycker jag, jag blev jätteglad! Dyrberg och Kern var det dessutom, ett par sjukt fina örhängen! Mamma vet hur man gör stordottern glad! Jag tycker faktiskt att jag var värd dom! Som jag kämpat! Nu är det bara två år kvar.........
 
Jag fick banne mig A på kandidat-exjobbet förresten. Riktigt nöjd. Och fane mig så jävla värd det!
Dock så har bedömningen varit väldigt orättvis! Svårt att bedömma rättvist på grupparbeten, men det här har varit katastrof. Folk som inte förtjänar det har fått A, andra som slitit som djur har inte fått det. Det var verkligen ett lotteri vilken grupp och vilken handledare man fick. Jag hade tur med båda för en gångs skull!
 
Jag trivs väldigt bra på min praktikplats förresten! Jätteroligt :) Skulle nog lätt kunna byta till samhällsbygnad! (Fast då skulle Jenny bli arg på mig! Å kanske Bea me!) hehe..
 
Nu ska jag hoppa i säng. Jag håller på att somna, det är inte lätt att leka vuxen och gå till jobbet varje dag.
 
Imorn ska jag på ytterligare en visning. Nångång måste väl turen vända även på den fronten?
 
Dröm gött.

RSS 2.0