Midsommar!

Midsommar firades med Pontus, hans syster, hans mamma, hennes man, hans två söner och deras fruar/flickvänner. Mycket trevligt! Jag var dock vansinnigt trött hela helgen och var för ovanlighetens skull ganska tyst. Kanske för att jag av olika anledningar tvingas prata hela dagarna numera. Även en som snackar oavbrutet i vanliga fall kan bli trött i halsen av det vill jag lova!

Här kommer lite bilder från midsommar (det lilla jag kom ihåg att fota,):

Jag fotade visst bara Pontus, Therese, lite natur och en buss som kört i diket....

Dagens teckning:


Tisdag.

Bra dag! Fan va gött det är att få känna att det går bra ibland. Att saker man gör känns okej och kul!

Men det måste även vara något allvarligt fel på mig. Klockan är 21.35 och jag längtar efter att få gå och lägga mig. Well, varför fight it liksom?

Dagens teckning:

Har gjort ett förtsa försök till en teckning av Maria. Blev inte alls, ett dugg likt.. Men en fin teckning och nu är jag igång i alla fall... Maria, du får ha lite tålamod ;)

/Theresa


Dagens teckning:


Dagens teckning:

Jag hade massa smart att skriva och faktiskt lite tankar bakom denna här. Men jag nöjer mig med att säga att jag är trött på alla krav på människors utsida. Det är så jäkla lätt att det tar över och så glömmer vi vad som är viktigt. Vem vi är på insidan. Så det är väl i kort vad denna bilden skulle föreställa. Men riktigt hur jag tänkte, det behåller jag som sagt för mig själv.

/Theresa


Vällingby it is.

Jag och syster bestämde att Uppsala är för töntar och stannade hos mor och far. Vi har tittat på tv EXAKT hela dagen. Eller det är inte helt sant. Vi gick en tio minuters promenad i regnet också. Grymt.

Mamma kom hem och bjöd på god middag och sen såg vi på "Änglagården, 15 år senare". Riktig höjdarfilm som jag tycker att alla ska hyra, när ALLA andra filmer i videobutiken är slut. Annars kan man gott låta bli.

Imorn ska jag och syster faktiskt förflytta oss. Vi ska kolla lite affärer, bland annat lite second hand. Det blir fett. Sen åker vi och firar mormor och sen ska vi käka och se film med mamma och pappa.

Förresten, i natt var det någon som fick punka på sin cykel nära vårt hus. Så dom snodde däcket på pappas cykel och slängde sitt egna i en buske nära vår tomt. Smart. Jävla idioter. Kul överraskning för pappa när han kom hem från Paris idag, eftersom han nämligen cyklar till jobbet. Återigen, jävla idioter.

Nu ska jag kolla på nån tv-serie. Sen blir det fan till att sova alltså. Fast det kommer ju inte hända. Jag har kört fast på en bana i Tower madness. Detta har verkligen lätt till en viss galenskap och se så har appet förtjänat sitt namn.

Godnatt.


Muppsala!

Idag har jag haft viktiga saker för mig :) Sen har jag hängt med lillasyster och hennes karl. Mycket trevligt.

Imorn följer jag med dem till Uppsala och hänger där en helg. Ska bli så sjukt skönt att komma bort och bara få umgås med lillasyster. Det hinner jag alldeles för sällan!

Förresten så har jag fått det bästa beskedet på flera år idag!! Jag är så lycklig :) Men det är fortfarande lite hemligt.. Får se om jag får berätta det snart!

Tjing!

Dagens teckning: Fortsätter med något nytt..


Dagens teckning:

Idag tittade jag på tv. Hela dagen. Och deppade över att jag inte får ha sommarlov. Då är det ju bra att deppa bort de dagarna man har.. Not.

Well, några sms från en söt vän och att lillasyster kom hem idag gav mig den energin som saknades! Det blidde tacos med två finfina vänner, lite tacos är fan aldrig fel. Nu mår jag lite bättre. Imorn väntar allvaret.

Dagens teckning:
Till Ote...

Oh yes min vän.. Oljebilden nummero två har jag ritat då jag tittade på den fina bilden på dig på fejjan :)

Den vart inte ett dugg lik, men jag gillade bilden så mycket att jag var tvungen. Hoppas det är okej :)

KRAM på dig du din fantastiska, inspererande människa :)

Den där känslan.

Den där känslan av att sitta i ett rum fullt med folk och ändå känna sig helt ensam.

Den där känslan av att man borde vara på topp, men ständigt ifrågasätter sina egna val och vart man befinner sig i livet.

Den där känslan av att bara vilja skrika rakt ut, tvinga sig själv att hålla tyst och ändå få höra att man hörs för mycket.

Den där jävla känslan.

Godnatt.


Provar något nytt!

Köpte billig oljefärg på Dollarstore idag. Jag har inte kladdat med sådan färg sen gymnasiet. Sjukt kul! Som att händerna tar över och kladdar dit färgen av sig själv. Ingen av teckningarna (eller kallar man det målningarna nu?) blev överhuvudtaget som det var tänkt. Men jag gillare. Fan va kul de va! Tänk om jag var rik och kunde gå målarkurser och lära mig knep och få öva hela dagarna. Det vore något!


 


Helgens skiss:


Bästa helgen!

Jag och Pontus tog en långhelg i Dalarna. Bäst. Fan alltså vad man kan koppla av i Bäckan! Vi har bara spelat spel, promenerat, gått på skattjakt, läst, spelat tower madness, grillat massa gott kött och haft det så sjukt bra. Men underbart är kort och nu är jag vi hemma igen. Majken gick som på räls och är en fantastisk bil trots att hon saknar AC. Vi vandrade även upp på Djurmo klack. Det var klart jobbigare än jag kom ihåg, kanske för att vi druckit några glas vin innan.. Hehe, men utsikten är grym!

Lite bilder:

Våga sticka ut?

Oftast vill jag sminka mig jättemycket. Till vardags. Oftast vill jag ha kläder på mig som verkligen syns, skriker och syns på långt håll. Ofta vill jag skrika ut mina åsikter och våga stå för dem även om det inte är vad alla andra tycker. Ofta vill jag våga ta ut svängarna när jag tecknar och våga snacka så där mycket skit som bara jag kan.

Oftast vill jag sticka ut. Men allt för sällan vågar jag. Jag oroar mig för vad andra ska tänka. Tycka. Till vilken nytta? Jag ska försöka tänka på dvärgarna när jag känner så. Dvs "Vad gör det om 100 år, när allting kommer kring?!"Mys i solen!

Idag har jag hängt med bästa Therese i tanto! Mycket mysigt! Sol, vin och skitsnack.. precis som jag vill ha de :)


Fabiana

Fabiana fick två teckningar när hon fyllde år.. men den ena glömde jag scanna när den var klar. Surt. Här är den första iaf:

Och den  andra innan den är klar... De övertydliga linjerna i ansiktet suddade jag ut en hel del..Senaste dagarna i bilder:


Promenad i Vällingby:
 
Tivoli med Pontus och Morgan:

 
Uträttade hjältedåd:


Det brann i Lunda:
Idag kom världens finaste, bästa, underbaraste, roligaste, knäppaste, omtänksammaste mamma hem med nya assnygga brillor:
Vänskap.

Hur talar man om för en vän att anledningen till att man inte setts på mycket länge är att man faktiskt inte vill. Att man växt ifrån varandra och inte längre uppskattar vänskapen? Knepigt.

Hur tacklar man en vän som oftast är en bra vän, men som alltid måste få en att känna sig lite lite sämre än henne/honom? Någon som alltid måste skryta, och försöka bevisa sig bättre än alla andra? Varför vill man få sin vän att må dåligt/känna sig sämre? Är det ens en vän? Vad är det hon/han försöker bevisa?

Kan man gilla och ogilla en vän samtidigt.

Idag brann det i Lunda industriområde. Jävlar vad mycket rök det kom! Jag stod någon kilometer bort och ändå var det sjukt obehagligt att se. Hoppas att ingen kom till skada.

Såg Limitless ikväll med Fabiana och Bea. Den var okej, men man irriterade sig gång på gång på huvudpersonens korkade beslut. Men klart sevärd. Inte på bio dock.

Gonatt.


Döden.

Jag fick två dödsbesked under helgen. Konstigt hur sådant alltid verkar komma i klasar. Nu var det inte personer som står mig nära, men jag blev självklart ledsen och illa berörd i alla fall. Jag tänker på deras närmsta familj och tycker så fruktansvärt synd om dem! Ibland kan döden nog komma som en befrielse när någon är väldigt sjuk och har väldigt ont, men andra gånger kommer den som en överraskning. Alltid känns den lika orättvis och oåterkallelig.

Jag är väldigt rädd för döden. Inte så mycket för min egen skull, men för att förlora folk jag älskar. Det skrämmer mig att en sekund kan förändra allt. Och att man i ett helt liv tvingas uppleva många sådanna sekunder. Det känns lamslagande.

Förutom detta så har helgen varit bra. Jag har mest varit med Pontus och Morgan. Vi hade grillkväll här i V-by i lördags och i söndags hittade vi ett tivoli i Grimsta så Morgan fick ha lite skoj! :) Har jättecoola bilder men dom lägger jag upp imorn. Sen åkte jag med dom hem och hade en lugn kväll med grill (inomhus, det ni) och mys.

Mina föräldrar är hemma igen efter en långhelg i Dalarna. Skönt att ha dem tillbaka även om mamma först blev lite sur för att hennes finaste blomma här hemma inte överlevde tiden med mig. Gröna fingrar har jag då inte ärvt.

Imorn ska jag ut och promenera och sedan ska jag kolla på film med två tjejer i klassen. Sommarlov!

Nu ska jag försöka sova och inte tänka så mycket på sådant som man inte kan påverka.

Gonatt!

Smink


RSS 2.0