Sommar!

Ute regnar det gärnet, ikväll åker jag och P till Norrtan! :-) Fått en fråga av Mia om man kan köpa teckningar av mig... Självklart kan man det! Om nån tycker att det jag gör är så fint att de vill ha teckningen.. Så finns det ingen som blir gladare än jag!! :-) jag är som jag skrivit innan en satans amatör. Men jag älskar att rita och inser mer och mer att jag aldrig kommer att vara lycklig om jag Inte fortsätter! :-) Tack till er som tittar in här då och då! Och till alla er som kommenterat/sagt fina saker till mig om mitt tecknande! Jag är dålig på att säga tack men jag blir så glad varje gång att det spritter innombords! Stor kram och massa kärlek!

Hemma!

Äntligen är mitt badrum inte bara SOM nytt, utan faktiskt HELT nytt. Det är sjukt skönt att vara hemma igen! Jag älskar verkligen min lägenhet! Jag ska lägga upp bilder så fort jag fått hem min dator, den glömde jag i Vällingby. Stupid. Nu sitter jag och tittar på my name is earl. Jag älskar My name is earl! Tänk att ha sommarlov och kunna glo på tv utan att ha dåligt samvete för att man inte pluggar. Vardagslyx sa studenten! Natti!

Inperation.

Just nu orkar jag inte rita. Jag gör vad jag måste göra om dagarna, och försöker ha energi kvar till att leva lite också. Jag försöker prioritera vänner jag mår bra av, undvika människor som på ett eller annat sätt får mig att må dåligt. Livet kan inte alltid vara på topp. Men det bästa är att man alltid vet att det vänder så småning om.

Jag har så många människor omkring mig som är fantastiska. Det stör mig att jag inte är på topp och kan vara den vän, flickvän, dotter och syster som de förtjänar. Jag jobbar på det. Jag fastnat i bagateller och hakar upp mig på mina egna fel. Till vilken nytta?

Nu ska jag gå och sova snart.

Det blir nog bättre snart. Jag har iaf fått reda på att jag klarade sista tentan! Så nu blir det en vecka på någon varm strand om Pontus lyckas få ledigt. Fantastiskt!

Natti!

RSS 2.0