Deal.

Har precis gjort en mycket bra deal med mina päron :) Som kommer att gynna oss alla tre.. lite win win.

Känns bra!

Skolan är igång igen och det är okej. Tråkiga ämnen, men okej. Jag blir lite lätt äcklad av datanördar måste jag säga. Så tråkigt som det är att lyssna på någon som rabblar programeringskoder.. hur kan man tycka att det är kul?

Dessutom så är det frustrerande när man försöker ladda ner matlab och det inte funkar. Jag hatar matlab.

Dagens teckning:

Jag måste börja våga och experimentera mer om jag ska komma nån vart med ritandet.. Så nu gör jag det. Tills jag har råd med nån kurs får jag väl försöka lära mig själv.. genom att våga försöka och misslyckas. Idag vågade jag. Jag är osäker på vad jag tycker, men det var jäkligt kul i alla fall :)


Dagens teckning:

"Masker vi bär"
Rovinj

En vecka i paradiset fick vi, jag och min karl! Fick kanske är fel ordval dock eftersom det kostade skjortan, iaf i studentmått.. Men det var det lätt värt!

Vi åkte alltså till Rovinj i Kroatien. Där bodde vi på hotell Katarina som låg på en egen ö, fem minuter från staden med båt. Vi har solat, badat (men max 2 h om dagen eftersom att vi har skotte-hy bägge två).. Vi åt god mat och drack sådär härligt mycket alkohol som man bara gör när man är utomlands. Vi såg solnedgångar och skålade i bubbel. Samt tog en dagstripp till Venedig vilket var otroligt!

Lite bilder: (Ska bli kul sen att se Pontus bilder, eftesom han faktikst har en riktig kamera)

Människor som berör.


Heaven´s on fire.

På vägen hem härom kvällen så brann Hökarängen, I´ll tell you. Himlen var inte röd, den stod i lågor. Det var bland det vackraste jag någonsin sett! Underbart. Jag stod som ett fån mitt i gatan och försökte fånga det på bild, vilket så klart inte gick.

Det var en grym känsla. Att bara stå där. Jag är nog sämst i världen på att leva i nuet. På att ta det piano. Slappna av. Jag minns när vi var på spa när pappa fyllde 50 år. Jag vet inte om jag sa det till familjen, har ingen aning om hur vida de märkte något. Men jag kände panik. Slappna av? Ta det lugnt? Jag blir så äckligt rastlös.

Trots detta är jag dålig på att få saker gjorda. Jag önskar att jag kunde sätta mig och rensa min dator på alla bilder. Att jag kunde läsa ute i solen eller klippa ut goda recept till min kokboks-klippbok jag fått av mamma. Eller damsuga innan dammråttorna tar över. Men det går inte, jag vet typ inte hur man får saker gjorda så länge man inte MÅSTE. Jag vet hur man tittar på film eller sitter vid datorn. För då går allt av sig själt och tiden försvinner på ett bekvämt vis. Perfekt. Man behöver inte tänka för det har manusförfattaren gjort åt en. Man får leva sig in i en annan verklighet ett tag.

Trots att jag är dålig på att genomföra saker så sätter jag upp mål efter mål för mig själv. Jag når dem aldrig och är ständigt bitter och jävlig mot mig själv på grund av detta. Men målen jag sätter upp saknar ju mening när allt kommer omkring. Om jag någonsin ska sätta upp nya mål (vilket jag såklart kommer att göra), så ska det vara saker som gör att jag mår bra. Lära mig ta det lugnt och slappna av. Bli bättre på att hålla ordning. Vara mitt trevliga jag när jag träffar andra och inte vända taggarna utåt som jag ofta gör.

Folk brukar tycka att jag är lite komplecerad. Konstig. You name it. Jag är nog det. Like it eller inte. Inte ens jag förstår mig själv för det mesta. Jag oroar mig och är ständigt rädd för att bli sårad. Jag blir rastlös när det går för långsamt och stressad när det går för fort. Jag känner mig ensam då och då, men klastrofobisk om någon försöker komma nära. Jag pratar hela tider för att slippa få frågor som jag inte vill svara på.

Jag vill tro att människor omkring mig älskar mig för den jag är. Men hur vet man att så är fallet när man knappt känner sig själv? Det enda jag vet är att jag överanalyserar allt, har svårt att leva för stunden och är rädd för att bara slappna av och vara lycklig. För då kan man förlora allt. Jag är fan knäpp. Det var nog det jag ville komma fram till.

Men himlen var vacker. Och där stod jag som i någon jävla romantisk komedi. I nuet. Och det var fett!

En fredag på grönan.

En toppenfredag på grönan med Pontus. Hans gymnasiekompis fyllde år och femkamp it was. Jag kom sist.

Nu är jag sjuk. Ingen röst. Tyst och skönt tänker Pontus. Jävla skit tänker jag.

Ska roa mig med lite "Love bites" tror jag. Kanske lite honungs-te på det.
Snart är sommarledigheten över..

Eller vad man nu ska kalla det. Det har varit en stressig sommar. Stress är lite av mitt livs-tema känner jag. Men det har samtidigt varit en underbar sommar (som faktiskt inte är över än!). Det är det som är det fina med att stressa se, man hinner med mycket. Men mycket vill ha mer och jag hade velat hinna göra ALLT. Men se, det hade fattig student aldrig haft råd med i alla fall.

MEN, om en och en halv vecka packar jag ner solfaktor 90, handduk och Pontus och drar ner till Kroatien. Där ska vi sola, bada, dricka öl, sola, gå runt och titta och tro det eller ej bo på ett hotell som ligger på en asschysst ö utanför staden med det krångliga namnet jag inte minns. Staden som förövrigt ligger mitt emot Venedig och lånat mycket av sin style därifrån. Inte mig emot.

Jag har inte ritat en enda teckning på flera veckor. Månader. Men men, med höst och pluggångest kommer säkert lite prokastinering. Dvs, jag lär sitta och rita på kvällarna igen för att slippa plugga. Såklart. Ska bli kul. Att rita alltså.

Nu ska jag sova. Detta är inte så likt mig men jag ska cykla tidigt imorn. Iväg mot onsdagens äventyr. Eller något. Sov sött.

PS. Ni som känner mig på riktigt och har en iphone måste skaffa instagram och adda mig! (Thho). Jag har bara Frida och Anna och följa och de uppdaterar så satans dåligt. Well. Thats all. DS.

PS 2. Jag ÄLSKAR "LOVE BITES", fan va kul det är! Å fan va snygg Becki Newton är! Om jag fick välja mellan att se ut som mig själv, eller se ut som henne och vara gravid för resten av livet (hon är det i serien) så skulle jag fan inte ha ngt emot att släpa runt på en unge i 60 år. I magen alltså. Så snygg är hon. DS.2.

RSS 2.0