Kvällens status.

Försökte koppla av lite inför tentan imorn genom att strökolla på youtube. Kom in på klipp med SD-"politiker" som "argumenterar" för diverse påhitt. Fail.. Eller ja, jag tänker ju inte på tentan längre iaf..

 

Men, jag kom på en bra idé! Ni vet "Simpsons the movie"... låt oss offra en liten del av Sveriges yta, placera ALLA SD-väljare där och sen är det ett invandringsfritt område täckt av en stor kupol (dock inte i glas för jag vill inte se dom). Sen kan dom äta köttbullar, springa runt i folkdräkt och bevara svensk kultur bäst dom vill. Enda premissen är att dom inte får utvandra.. snipp snapp slut. Sagan slut!

 

Jag kan sätta en miljon på att brottsstatistiken i SD-kupolen skulle krossa resten av Sverige fortare än fort.. Sen skulle dom ju faktiskt inte kunna utveckla sitt samhälle alls.. för då krävs det ju faktiskt smarta människor.. (visst, dom har säkert ett gäng med utbildning.. men SD är ju mycket för statistik så det vore kul att se genomsnittlig utbildningsnivå och lön på deras väljare.. just saying).. men det gör ju inget. Dom drömmer sig ju tillbaka till Sverige förr, när det var såååå bra. Ge dom några år så är dom tillbaka på stenålder. Men invandring, det slipper dom!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0