Torsdagstemat is back!

Wohooop! Äntligen är det torsdagstema igen! Det gillar jag de! Nya teman som man ska rita varje torsdag.. kul med utmaningen som oftast slutar med att jag ritar något som är helt olikt det jag vanligtvis ritar (vilket är bra!).
 
Idag har varit en skitdag till och från. CSN krånglar och jag är pank. Nu verkar det som om det blir problem med att läsa kurserna i höst, trots att jag fick ok att åka till Tyskland (det innebar ju ett uppehåll i mina studier). Men men, det kanske löser sig. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till faktiskt. 
 
När detta uppdagades under eftermiddagen så slutade jag tänka och började rita. Tre olika katter blev det. Jag har ju en bok som beskriver hur man ritar djur som pappa köpte på loppis. Jag har ju inte tillräckligt med tålamod för att följa instruktioner.. men jag tittar på exempel och lär mig något nytt för varje teckning. Jag ska lägga upp alla tre sen så ni kan få se skillnaderna mellan de tre försöken.
 
ANYHOW, nu var det ju torsdagstema det gällde. Denna vecka är torsdagstemat "Ett skönt bad" och bestämdes av Artemilia (artemilia.se/blog/) så där kan ni hitta länkar till andra tolkningar. Jag tänkte, varför inte fortsätta på katt-temat.. och så har jag ju börjat tyskakursen på KTH nu.. plus att jag lyssnar på tysk musik.. jag har blivit förtüskad. Så bilden blev så här:
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0