Topphelg!

I fredags hade jag besök av Sara, Sara och Amanda. Dagen blev dock rätt stressig eftersom jag "slösade" 2 timmar då jag borde ha städat på att istället hoppa upp och ner sjungandes till Tysk musik. Men, som jag redan konstaterat så var det egentligen en win-win situation. Träning kombinerat med tyskaplugg. Tidseffektivt! 
 
Hur som, vi åt sushi drack kaffe/vin, lyssnade på musik och pratade! Jättemysigt! Jag tycker att det är toppen att blanda vänner titt som tätt. Jag gillar ju alla, så jag tror att de flesta av mina vänner kan trivas riktigt bra ihop :) 
 
Vi drog in till stan sen och gick på Storys. Sen skulle vi vidare, men klockan var över 1 och Stureplan har aldrig varit min kopp av te så jag drog hem istället. Men en mysig kväll var det!
 
Lördagen hängde jag med Therese och Julia! Vi gick en mil igen och sen åt vi jättegod middag och började kolla på en film. Sen åkte jag hem till Syster som hade PF och kollade på alldeles för många avsnitt av GosipGirl. Och idag åkte jag och Frida till Skeppsholmen och gick på Jean Paul Gaultier utställningen. Vi åkte dock vilse först så vi fick åka både båt och spårvagn minsann. Riktigt äventyr! Klänningarna var helt otroliga! Visst att dom ser fantastiska ut på bild.. men på nära håll ser man verkligen hantverket och jobbet som ligger bakom.. Helt sjukt! Sen kanske inte alla kreationer föll mig direkt i smaken (en snorgrön klänning som liknade en sovsäck tex), men lätt en av de coolaste utställningar jag varit på! 
 
Toppenhelg med toppenmänniskor! Jag känner faktiskt att livet fått en ny chans där jag faktiskt VILL. Det är lätt att vandra omkring och vara olycklig och inte våga göra något åt det.. Men så när det väl sker en förändring så kan man inse i efterhand hur dåligt man har mått och hur mycket mer livet har att ge. Simple as that. 
 
Fredag
 
 
 Söndag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0