Fredag!

Igår var det AW eller snarare AS kanske, med några från klassen! Jättetrevligt! Vi var på ett ställe där det var BILLIGT att dricka Sangria innan klockan 18, bara en sån sak! Jag kom hem tidigt.. vilket jag såklart förstörde genom att ligga vaken och tänka till klockan 4. Spännande de där.. jag kan aldrig koncentrera mig och tänka (öööh), förutom när jag absolut inte borde göra det. Wunderbart.
 
Det gick bra med tandemtyskarna föresten! Dom kunde inte mycket svenska (har varit här i cirkus 2 veckor).. Så det var ingen press på att prata bra tyska heller.. skönt! 
 
Ikväll blir det utgång med två av mina tre Saror och Amanda! Wooop woop! Sushi och vin i Hökis-krökis och sen åker vi till någon klubb.. ska bli kul! 
 
Här kommer mina tre katter jag ritade förra veckan.. I den ordningen jag gjorde dom! Jag har alltid tänkt att det är omöjligt att rita djur.. Men så fick jag ju en bok av pappa och nu har jag börjat våga försöka iaf.. Jag tycker att man ser skillnad i bilderna (och det är ju första, andra och tredje försöket.. torsdagstemat jag gjorde var fjärde katten). Så det kanske finns hopp! :) Nu ska jag städa inför ikväll! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0