Dags att förnya sig!

Det är mycket nytt just nu! Idag drog skolan igång igen.. första kursen är Proteomics. Jag gillar ju konstigt nog det.. och allt som har med metoder, analys och rening att göra. The boring stuff som många skulle säga.. Men det är väl kul att nån gillar det. Liksom. Det känns verkligen att vi är inne på Mastern på utbudet av kurser.. vi har lämnat allt fysik, matte och kemi och kör nu stenhårt på bioteknik-kurser. Lovley!
 
Det var också dags för mig att skaffa nytt körkort. Tänka sig.. att vi firar 10 år snart jag och körkortet. Jag tycker att jag ser sjukt mycket äldre ut om jag jämför det nya kortet jag tog idag med det jag har på mitt nuvarande körkort. Inte jättekonstigt ändå.. 10 år är ganska lång tid och det har hänt sjukt mycket under dom åren.. Tänk bara hur mycket som kommer att hända under dom 10 åren som kommer nu. Spännande grejer det där. Livet alltså.
 
Så här snygg blev jag. Eller alltså hen som jobbade i fotobutiken sa att jag blev snygg.. Jag tror dock främst att hen var en bra försäljare. Men det blir inte bättre än så.. när man sitter på något lager mot en vit bakgrund när en total främling kör upp en digitalkamera i nyllet på en. SÅ, en får ju allt vara nöjd. 
 
 
 
 
Sen slog jag till på denna idag. Jag kan meddela att jag provkört och kaffet den producerar kan vara det godaste jag någonsin hällt i mig. Jag kan vara partisk.. eller så är det verkligen världens bästa kaffebryggare! 
 
 
 
 
Sen har jag läst halva artikeln till onsdagens lektion nu. Så nu får jag ledigt resten av kvällen för att rita. Det kan även vara så att jag druckit så mycket kaffe att jag är hög och inte kan koncentrera mig längre.. Hur som så ska det bli kul att rita lite! Wooop! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0