Tenta 1 av 2 imorn.

Imorn ska jag skriva tentan jag först hoppade över och sedan missade (eftersom det blev lite stressigt när jag bestämde mig för att åka till D-dorf all of a plötsligt). Genetiken. Riktigt rolig kurs. Men stor. Sjukt många instuderingsfrågor och jag får erkänna att jag var lite väl optimistisk med hur mycket tid jag hade på mig.
 
SÅ, nu är det dags. Och jag är påläst på det absolut sämsta sätt man man vara. Jag har förstått allt. Gått igenom allt. MEN, jag har inte hunnit memorera något alls. Vilket innebär att jag kan allt, men det där sista.. när man ser ett ord och hjärnan klickar igång och tar fram det man lärt sig. Där är det fail så att säga. 

Jag kommer att sitta på tentan imorn.. se ett ord eller begrepp som jag ska förklara och veta exakt vart det står i mina sammanfattningar.. Så där så jag nästan kan ta på det, men ändå så kommer det inte klicka igång mer än så i huvudet. Jag hatar när det är så. Då skriver jag hellre en tenta och kan ingenting eller så pass lite att jag precis klarar mig. Men när det är en kurs jag verkligen gillar och förstår, då känns det surt.
 
MEN, jag är ju en meditionerande renlevnadsmänniska nu. Eller iaf på väg att bli. SÅ nu accepterar jag detta. Förlåter mig själv för att jag är sämst i världen på att planer och faktiskt rätt slö i starten. Ibland. För det mesta. Japp. Det får går som det går och hur det än går så är det ok. Jag är bra ändå. 
 
Tjollahopp. Nu ska vi se om kroppen vill sova också. Spännande. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0