Baka eget knäckebröd

2 dl majsmjöl
1 dl solrosfrön 
1 dl pumpakärnor
0,5 dl linfrön
0,5 dl torkade tranbär
0,5 dl olja 
2 dl kokande vatten
 
Sätt ugnen på 150 grader. Blanda ihop alla ingredienser (receptet står på majsmjölsförpackningen, men jag har modifierat det lite här ovan). Klicka ut på ett bakplåtspapper på en plåt. Lägg på ett till bakplåtspapper och kavla ut röran så det blir tunt och jämt fördelat över hela plåten (jag gör det med händerna bara). Ta bort övre pappret och låt gräddas i ugnen i 45 min. Låt svalna och bryt sedan kakan till valfritt stora bitar.. MUMS! 
 
Nyttigt pluggsnacks! 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0