True love.

Jag och mamma var i stan i helgen och jag är numera världens lyckligaste ägare till mina första Dr Martens. Som jag drömt om detta (i flera år). Men jag har tyckt att skorna är för dyra.. Men så har jag insett att jag lägger ca 600-700 kr på skitskor om året ändå. Då är det ju faktiskt bättre att lägga det dubbla och ha ett par skor som håller LÄNGE. 
 
Vi håller på tillfället på att lära känna varandra. Som alla som äger ett par sagt, det tar ett tag att gå in dom.. men sen är man bästa vänner för all framtid. Så än så länge umgås vi endast hemma på tu man hand.. Men snart ska vi ut och se världen ihop. 
 
Idag är jag ledig. Tentorna är över och allt drar igång igen imorn. Men idag tänker jag inte på skolan. Nix. Idag känns bra. 
 
 
Planen var att köpa svarta.. Men sen föll både jag och mamma för dessa.. Dom är lite mörkare i verkligenheten. Kändes mer "jag" än ett par svarta :) Sen vart det dock väldigt svårt att hitta en vinterjacka eftersom jag ville ha en grön och det funkade ju inte direkt.. Blev en svart till slut (mamma har världens största tålamod!) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0