Sliten..

Igår kväll blev en av de bästa kvällarna här i D-dorf! Jag och mina grannar käkade middag och drack vin och sen drog vi ut på stan! Vi mötte Antoane på tuben och gick med dom till Anaconda. Trendigt ställe med alldeles för mycket folk, men igår var det ok. Det är lite Vapiano-stuk,man får en kort när man går in sedan köper man allt i baren på kortet och betalar när man går ut. Tappar man bort korten får man dock punga ut 50 Euro. Självklart var det första (DET FÖRSTA) jag gjorde att tappa mitt kort i folkhavet. Jag hittade det dock på en gång. Puh. 
 
Sedan provade vi på Engelen. Det måste ju vara samma som hemma? En rockbar var det iaf. Med väldigt blandat folk. En nazist, massa gamlingar, en hel del folk med många tatueringar, mkt svart och mkt piercingar.. Och så jag i illrosa tröja. Helt fel. Vi hade iaf kul och hann med några öl (dom är ju så små här så det känns som man dricker hur många öl som helst).
 
Slutligen drog vi till Die Kneipe. Det betyder alltså BAREN. Bra namn tycker jag. Det var ett litet men mysigt ställe där man faktiskt kunde höra varandra så där satt vi resten av kvällen och bara snackade skit. Perfekt kväll!
 
 
 
 
Nu ska jag möta upp lite folk i Altstadt och uppleva Japan-dagen! Spännande! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0