Resten av Japan-helgen

Igår var det alltså Japan-dag här i D-dorf. Den största inflyttade gruppen i D-dorf är faktiskt japaner, det är coolt tycker jag. Det finns hur mycket affärer och sushirestauranger som helst. Awsome. Detta innebar att det igår var galej och folk överallt i Altstadt och längs Rhein-promenaden. Det var uppträdanden med kampsport, man kunde köpa japansk mat och mängder av tyskar var utklädda till olika tv-spels figurer. Riktigt bra! Jag gick runt en stund med mina grannar (Katarina och Flora). Flora har bott i Japan så hon övertalade mig att äta någon japansk specialitet som såg ut som en obakad kroppskaka. Det var dock sjukt gott! Det var typ som en vårrulle fast innehållet var inbakad i deg. Låter grymt vidrigt, smakade grymt gott. 
 
 
På vägen till Jippot under dagen hittade jag en till staty-reklam-gubbe! 
 
 
 
 
 
 
 
My-Little-Pony
 
 
Flora med den där konstiga men goda degbullen med kött i
 
 
Efter att ha hängt i stan ett tag i regnet så hade jag, Elisabet, Julia, Katarina och Josefin middag hemma hos mig för att fira Elisabet som fyller år idag. Vi åt tapas med ost, bröd, skinka och annat gott och drack drinkar. Vi hade jättetrevligt och sen drog vi in till stan igen vid 23-tiden eftersom det då bjöds på Fyrverkerier över Rhein. Och alltså OMG!! (Note till mamma, pappa och mormor: OMG betyder Oh My Goood...dvs att något var riktigt coolt..) Alltså jag har aldrig tidigare sett fyrverkerier. Det är min slutsats. Detta var helt sjukt! Det var fyrverkerier som såg ut som hjärtan, vattenfall, katter, kompasser. Det var fyrverkerier som täckte hela himmelen. I olika färger och formar. Och detta spektakel pågick i 30 min. HELT INSANE (betyder också att det var bra! hehe)

Jag försökte fota lite fyrverkerier men insåg rätt snabbt att det var helt omöjligt. Här kommer lite bilder från middagen istället:
 
 
"fula" Katta och Theresa och glada Katta och Theresa 
 
 
Bonde-Josse och fina Josse
 
 
Vi hade gjort spritgodisar (ingen bra idé, livsfarligt). Jättegoda tyckte Elisabet och Julia!
 
 
 
Jag och Katta igen!
 
 
Anyways. Efter spektaklet så kände jag att en 28-åring inte klarade mer fest på raken så jag knallade med Flora som ville gå hem hela vägen tillbaka till vårt WG och sen satt jag och kollade på roliga youtube-klipp en stund. 

Sjukt bra kväll. Japan levererade!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0