Min enda kommentar om bränderna i Sthlm får bli detta

 
 
Det är en bild på de kravaller som förekommit i Sverige under 1900-talet. Killen som delat bilden på Facebook skriver även följande kommentar:
 
"Här är en lista på kravaller och upplopp i Sverige under 1900-talet. I nästan samtliga fall är det etniska svenskar som har stått bakom upploppen och förstörelsen. Så ta er smygrasism någon annanstans när ni pratar om "invandrarproblem". För tusende gången: Det handlar om klass och utanförskap, inte ursprung. Suck."  -Damon Rasti
 
Sen tycker jag att denna debatt mellan den äckligaste mannen i Sverige (Jimmy Åkesson, utan konkurrens) och Fredik Reinfeldt måste ses:
 
http://www.youtube.com/watch?v=27yeoAt2XrU
 
Jag må inte gilla herr Reinfeldt, men detta gjorde han jävligt bra. Uppenbarligen så behöver situationen i förorterna ses över. Det måste vara ok att prata om integration och våga ta upp ämnet, men det ska göras av folk som vill hjälpa människor som flyttat till Sverige att komma in i landet.. Vi får aldrig släppa över frågan till SD-folk vars enda önskemål är att slänga ut folk (hur dom nu än försöker linda in det). Debatten måste tas, men den måste tas av politiker som har ALLAS bästa i åtanke. 
 
Jag är livrädd att Sverige håller på att förändras och förloras. MITT Sverige. Ett Sverige som är stolt över sin mångfald och inser fördelarna med den. Mitt Sverige som har en god människosyn och vill hjälpa, älska, samsas och ta del av andra kulturer. Det är mitt Sverige och jag är jävligt rädd att SD ska fortsätta växa och förstöra. Smutsa ner och förvränga. DET är vad jag är rädd för. Det enda jag är rädd för. 
 
Punkt. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0