Lördag

Igår var det ju Mello-kväll minsann! Vi hade lyckats spåra upp en bar som skulle visa spektaklet så det blev middag, schlager och öl på Max-bar. Jag fick med mig nya grannen Flora, jätteroligt! Vi mötte upp Josefin, Gerhard (aka Getrud), och Santiago på stället och sedan kom Josefin 2, Elisabet, Katarina, Katarinas kompis Moa, Julia och Fredrik. Vi käkade och hejade på Sverige. Sedan slöt även Fredrika, Erik, Markus, Michael, Jacob och Daniel upp. Svenskmaffian typ.
 
Sveriges bidrag var ok ändå tycker jag, jag hade aldrig hört det innan. Men det gick ju sådär i röstningen.. 
 
Vid 3-tiden skulle vi dra vidare, men när gänget som var kvar då valde stället där det är så mycket rökmaskiner att det ser ut som att det brinner all the time, och det dessutom var kö för att komma in och dålig musik kände tant Hol att det var dags att knalla hem. Jag fick en skön promenad i klackarna iaf och sen sov jag gott vill jag lova.
 
Försökte fixa till bilderna jag tog lite först, men det var lönlöst. Iphonen är värdelös när det gäller att fota på uteställen men jag slänger upp de risiga bilderna ändå. Håll till godo. 
 
Jag var den enda som hade fattat att det var obligatoriskt att klä sig i Sverige-färger. Jag hade till och med pysslat fram små Sverige-flaggor på naglarna. Jag säger inte att det var därför Sverige inte vann, för att dom andra missade detta. Men det kan mycket väl ha varit så............ hehe :) 
 
 
 
Elsabet!
 
 
Katta
 
 
 
Santiago, Flora, Josefin och Moa
 
 
 
Josefin och Gertrud 
 
 
 
Jag skulle vilja höra vad Julia säger med tanke på Kattas min! haha :) 
 
 
Flora och Josefin
 
 
 
Josefin och Gerhard
 
 
 
Smarrig shoot?
 
 
 
Katta och Julia
 
 
 
Julia och Fredrik
 
 
 
Josefin och jag utan för Max-bar
 
 
När man är i Tyskland kan man rösta på Sverige! haha! Frågan är bara hur mycket småfjompornas röster hjälpte när det är 80 miljoner som kan rösta i landet.. haha :) Men dom var så söta som satt där och ringde och ringde!
 
 
 
Michael, Jacob och fokuserad Josefin
 
 
 
Marcus, Erik, Frederika och Katta
 
 
 
Elisabet röstade också!
 
 
 
Törstig Daniel och Micael
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0