Hemlängtan.

Idag har varit en bra ledig dag, förtom att jag inte var ledig då. Men det var ganska skönt att komma iväg till praktiken, det är så lätt annars att dagarna bara försvinner... Det finns ju så många dåliga tv-serier att se liksom.
 
Anywho, jag gick dit och jag gick hem. Jag och mamma körde halv-vägs-redovisningen för vår röra-på-sig-tävlig och dra mig baklänges vad hon har varit ute och knallat! Här trodde jag att jag kunde gå till praktiken lite då och då och ta hem detta, men icke sa nicke. Hon leder. Så det var ju bara till att gå idag. Imorn är det hiphop så då får jag ju lite poäng men nu gäller det att ligga i alltså.
 
Jag längtar hem. Det var en toppenhelg och det finns många fina människor här. MEN, det är ju liksom inte riktigt samma sak som alla dom som jag tycker så mycket om där hemma. Jag saknar att kunna ringa nån av mina vänner när man vill och inte hålla på och krångla med skype. Jag saknar att träffa alla dom som känner mig så väl och vet hur jag funkar. Alla dom som ser det bästa i mig även när jag haft en lite sämre period efter att jag har brutit upp med någon jag varit tillsammans me länge. Dom som vet hur de ska göra för att få mig glad men som också låter mig vara ledsen. Typ dom. 
 
För övrigt så tycker jag att alla borde läsa böcker om bättre självkänsla. Jag läser ju en av Mia Törnblom nu, och jag känner så många som nog skulle kunna få ut något av att läsa den. Alla kan vi ju bli bättre! Eller snarare alla kan vi inse hur jävla bra vi är! SÅ är det ju! 
 
Nu ska jag kolla på Life of Pi. Ska bli spännande att se hur den är, jag har försökt att inte skapa mig för stora förväntningar... 
 
Slutligen vill jag berätta att jag håller på att fixa dreads. Ni vet sånna där illaluktande korv-tussar i håret. Det är inte frivilligt, men varmvattnet i vår lägenhet är paj igen och det har ju varit röda dagar.. Jag har fixat att duscha väldigt snabbt, men tvätta håret går bara inte. Jaja, så nu vet ni om jag ser konstig ut när jag kommer hem.. då har jag inte tvättat håret på sex veckor (ALLTSÅ, det är bara sex veckor kvar!!). Här kommer en bild när jag ser ut som vanligt, bilden har jag fått av Jessica och är från när vi var i Bonn för många veckor sedan. Första solen, första uteserveringen... Det var en bra dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0