Fredag!

Det här har varit en bra helg so far! Dessutom är det ju röd dag imorgon, så man skulle kunna säga att det inte är söndag idag utan lördag. Och så är det söndag istället för måndag imorn. Och då har ju helgen precis börjat istället för att nästan vara slut och så blir man glad bara därför. 
 
I fredags gick jag Jessica och Josefin till min favoritrestaurang! Dock så var maten lite av en besvikelse denna kvällen.. Men, vi hade trevligt ändå! 
 
Efter middagen fick jag äntligen prova den där baren som jag velat gå på sen jag kom hit. Den ligger 2 min från där jag bor... Vilket innebär att jag alltid går förbi den på vägen hem.. eller när den är stängd. Så det har liksom aldrig blivit av. Men nu var det alltså dags. Det var så sjukt mycket folk! Snyggt folk! Till skillnad från allt drägg i Altstadt. Vi orkade dock inte ställa oss i kön för att få en drink (även om dom tydligen är kända för sina drinkar) så vi drack öl/vin istället. Eftersom Jessica bor i Köln nu så sov hon över här sen och vi körde pyjamasparty med glass och massa skitsnack, jättemysigt!
 
Lite bilder kom jag ihåg att ta:
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0