En sak till.

Düsseldorf-OberbilkFußgänger läuft in Oberbilk vor Auto

zuletzt aktualisiert: 07.05.2013 - 16:28
 

Düsseldorf (RPO). Bei einem Unfall in Oberbilk ist an der Eller Straße ein 42-jähriger Fußgänger schwer verletzt worden. Zeugen hatten beobachtet, wie der Mann plötzlich auf die Straße gerannt sei.

Dabei geriet er vor einen herankommenden Pkw und schleuderte zu Boden. Mit schweren Verletzungen wurde der Fußgänger in ein Krankenhaus gebracht, wie die Polizei mitteilte. Ein Verkehrsunfallaufnahmeteam sicherte die Unfallspuren. Während der Rettungsmaßnahmen sowie zur Unfallaufnahme i musste die Ellerstraße in beide Richtungen gesperrt werden.

 

Nu hade det kommit upp information om olyckan jag sprang på i måndags. Det var alltså även det en fotgängare som blev påkörd och allvarligt skadad. Jag kanske inte ska gå ut mer då? Även om jag slapp se olyckan denna gång. 

 

Sen började jag inse att det står om påkörningsolyckor/bilolyckor hela tiden på nyhetssidan för D-dorf. Kanske dags att se över säkerheten? Eller sker sånt här lika ofta i Sthlm? Bara att det inte skrivs om det.. Galet farligt att inte se sig för alltså. Det är ett som är säkert.. 

 

Förövrigt så inser jag förvirringen i att det står att det var en man som körde bilen som körde på den 82-åriga mannen i artikeln, och jag har skrivit att det var en kvinna. Hon som jag syftade på var först ut ur bilen. Jag förstod det som att hon körde och hon var fruktansvärt chockad. Dock så ska det alltså ha varit en man. Honom såg jag aldrig så han kan inte ha lämnat bilen. Jag kan förstå att han var chockad dock. Det är konstigt sånt här i efterhand. Jag kan förstå hur svårt det måste vara att vittna när man blivit vittne då ett brott begåtts. Det är som att hjärnan inte riktigt orkar med att sortera det man sett. Jag minns att någon skriker, men jag vet inte om det hände innan eller efter olyckan. Jag såg mannen som blev påkörd flyga i luften, men jag förstod inte att det var en människa förrens flera sekunder senare. Då var jag ändå tvungen att se honom ligga där flera gånger innan jag kunde förstå vad jag sett. Jag skrev aldrig heller hela sanningen med när jag skulle ringa ambulans. Innan jag såg att flera andra ringde så försökte jag ringa. Men jag kunde inte komma på numret. Det är samma nr som hemma, 112 och det vet jag. Hjärnan fungerar inte så bra under chock. Det är nog som pappa sa när vi pratade bra att öva på krissituationer. Så man handlar atomatiskt när hjärnan lägger av.

 

Nu ska inte jag skriva något mer om detta hemska. Jag har bara varit tvungen att få det ur mig. Om det kommer några uppdateringar om hur mannen mår så skriver jag. Annars ska jag försöka att låta bli det. 

 

Återigen, ta hand om varandra/er själva!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0