Midsommar nr 1

Igår var det midsommar alltså. Vi firade hemma hos Katarina vilket var mycket trevligt, det kändes inte riktigt (nästan inte alls) som Midsommar.. Men det blev en sjukt bra kväll iaf! :)
 
Vi vart ett rätt stort gäng till slut så alla fick inte plats, hehe.. Så det blev till att stå i köket i omgångar och hänga. Men så brukar ju de flesta festar sluta iaf.. Köket is the place to be. 
 
Jag fotade lite i början. Sen glömde jag som vanligt bort det. Dessutom är det bara skitbilder med iphonen. Jag måste köpa en ny kamera. Snart. 
 
Sen önskar jag att jag hade haft en filmkamera när Freddie gick in i glasrutan på altanen. Till hans försvar var det tidigt under kvällen. När Micael gick in i samma glasdörr var klockan lite mer. Men det var lika roligt för det. 
 
Dock så blev det lite tråkig stämning eftersom ett gäng som kom på festen, först satt och sa att dom inte hade ngt dricka. Sen helt plötsligt är min och Jessicas nästan fulla vinflaska tom, plus halva Elisabets ginflaska. Sen när jag frågar om dom har druckit upp det, och säger att det är klart man kan få av andra.. men att man kan ju fråga först... Är deras argument att dom hade eget med sig? Sånna jävla idoter. Jag skulle fan skämmas ihjäl om jag betedde mig så på fest. Lycka till att någonsin bli bjuden på någon fest igen liksom.. Usch. Shit va PIN. 
 
 
 
Ikväll blir det Midsommar nr 2 i Köln istället. Spännande! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0