D-dorf

Jag måste ju berätta om helgen i Holland och Amanda och Bella! MEN, jag är alldeles för trött. Jag hade vråltur med hemresan. Missade bytet med två minuter. Fick vänta 2,5 timmar. Kul. Men det fanns fritt internet (i 30 min) och öppet Starbucks (i en timme). 
 
När jag väl kom på tåg nr 2 så hamnade jag mitt emot en tuggummi-tuggare. Som dessutom trodde att jag spanade in honom varje gång jag kollade lite arg (som vi svenskar gör) och log tillbaka. Suck. Som grädden på moset hade jag ju glömt mina hörlurar hemma innan jag åkte.. så det var bara att luta sig tillbaka och njuta av hans smaskiga tuggömmi-smaskande. Wunderbar. 
 
Idag började dagen med skavsår, inga cash och inget busskort. Snark. Så det blev att hänga på Hauptbahnhof innan jobbet. Alltid uppskattat. Sen väl på jobbet så hade jag inte så mycket att göra så jag gick hem vid 14.30! Det ni. Helt sjukt. Jag trotsade skavsåret och skaffade mig totalt 20 poäng i promenadkampen idag. Alltså 2 timmars promenad. Jag tänkte bjuda på lite bilder från promenerandet. D-dorf är bra vackert. Hepp!
 
Förresten, mamma och pappa.. Det blir ingen öl på den där piren när ni kommer tillbaka hit. Den är nämligen översvämmad.......... se bild längst ner nedan.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0