Underbar vecka!

I fredags åkte jag, Sara och Jenny ut till Saras landställe utanför Norrtälje! Underbart! Alla Bolander-katterna (4 st) var med och vi kände oss som crazy-cat-lady-team-delux på vägen ut. Eftersom både jag och Jenny satt med varsin kattbur i knät var Sara tvungen att hjälpa oss ut ur bilen i Norrtälje. Måste varit en syn!
 
 Vi har snackat skit, solat, läst böcker, promenerat, ätit tacos, snackat mera skit och bara haft det sjukt bra! I söndags körde vi Jenny till bussen eftersom hon jobbar, sen fortsatte jag och Sara i samma anda tills idag. Vi har faktiskt tränat också, så ordentligt att det blev vilda diskussioner om vem som kunde ta sig upp ur sin fotölj för att hämta lite nötter till filmen, eftersom vi både två hade sån sjuklig träningsvärk att det gjorde ont bara att skratta. Sen har jag fått träffa Saras två minimes, dvs hennes småbröder som ser ut som små Sara-kloner! Sen har vi sjungit, mycket, falskt och gärna. Om allt. Allt går att göra om till en sång. Wunderschön.
 
Och så har vi byggt en kompost. Inga konstigheter. Somliga (särskillt män) behöver ju ritning och linjal eller sån där mätpinne för att bygga.. Inte vi, vi nöjde oss med två gammla sängbottnar, några pinnar i olika längder, hammare och spik. Sjukt bra blev det, bra övning också inför mitt möbelbygge i Dalarna i sommar. 
 
Det har varit underbart att vara tillbaka i vackra Sverige med två av mina allra bästa vänner! 
 
 
 
Fin utsikt och sol har vi haft
 

Anna kunde inte följa med, så vi såg till att hon var med..ish ändå
 
 
Grillmaster
 
 
Fina-fina Komposten Tristian. Den är dock snyggast på håll. 
 
 
Klar och plaserad på sin fin-fina plats
 
 
Den här lilla knäpp-katten har varit med på bloggen förr, fast då var hon betydligt mindre! Vilda! Som bodde hos  mig i fyra veckor för två år sedan! 
 
 
Vilda tyxkte att Sherlock Holmes var toppenbra (att sova till)
 
 
Det tyckte även världens finaste Sally, som vägrade vakna när filmen var slut.. hehe 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0