Sthlm

Då är jag tillbaka i El Stockholmo efter 4 veckor på vift!

Jag har läst böcker i solstol, byggt en möbel (sa ju att jag skulle de!), ätit god mat, promenerat i vackra omgivningar, gått på loppisar (typ 50 miljoner olika) och köpt massor..mest gamla ramar (30 gamla ramar för att vara exakt!), haft sån jävla tur med vädret, träffat underbar släkt, nära och kära, gått på skattjakt med pappa och farbror Anders (vi hittade dessvärre inget men fick många myggbett), stickat och tovat (sjukt underskattat), shoppat kläder (dvs världens snällaste mamma har shoppat till pank dotter, tack mamma!), ritat, fått finfina ritböcker som pappa hittade på loppis (tack världens bästa pappa för att du alltid håller ögonen öppna och dessutom lyckas hitta dom där jävla guldkornen som jag aldrig hittar själv!), målat, läst mera böcker, kollat på Lost (fått låna alla säsonger av Eva och Anders), hälsat på Bosse och Eva i Rättvik, gått på lite mer loppisar, ätit räkor med finfint folk (japp, jag gillar räkor igen.. efter ca 7 år.. sedär)... osv osv osv.

Tänka sig. Trots att jag har lite ångest inför hösten så har jag haft en så sjukt bra sommar! Den bästa på många år!

Tack ni som är närmst mig för att ni får mig att må bra! Tack för att ni tycker om mig, precis som jag är och får mig att skratta!

Störst tack till mamma, pappa, Frida och mormor! För att ni står ut i dom stunderna när jag inte är på topp! Det är ovärderligt!

Gonatt!

Ey, förresten, mamma! Jag glömde slå dig för den sista gula bilen! Får ta igen det nästa vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0