I am old.

Jag brukar ju skoja väldigt mycket om att jag blivit gammal. För mycket. Olidligt mycket. 
 
MEN, nu har jag kommit fram till att jag skojar så mycket om detta, för att faktiskt slippa inse allvaret i det hela. Jag är fan rätt gammal nu. Men när jag skämtar om det hela tiden förpassas den informationen till den abstrakta delen av min hjärna (där för övrigt nästan all information befinner sig).
 
Det slog mig på riktigt här om dagen. När jag tänkte på att livet vore rätt chill om jag helt enkelt skulle gifta mig med nån rik Hollywood-snubbe. Inte kanske för att jag på något sätt tillhör the gang of tjejer som rika Hollywood-snubbar brukar välja att gifta sig med, men man får ju drömma. Då kunde jag satsa på att teckna och rita och gå dyra kurser och bli mycket bättre. Jag skulle kunna köpa en lägenhet i Vededig och sitta där vid kanalen och dingla med benen samtidigt som jag läste en god bok. Jag skulle kunna ha personlig kock, personlig tränare och frisör och så lite plastikkirurgi på det så vips så var jag en i the gang av tjejer som Hollywood-snubbarna väljer. Finemang.
 
Nu svävade jag iväg här en aning känner jag... Men nästa tanke som dök upp i mitt huvud var i alla fall att jag då skulle vara "den där Hollywood-snubbens nya pinsamt unga flickvän". 
 
Men sen slog det mig ännu hårdare att så inte är fallet längre! Jag tror att jag tänker på mig själv som typ 22-24 år. Well, då hade jag ju varit den där unga flickvännen. Men jag är minsann 28 år. Det är ju inte ett dugg pinsamt ungt. Det är ju fan helt normalt att gifta sig med HollyWood-snubbar i den åldern, om än få förunnat. 
 
Så, summan av kardemumman är att jag ska sluta skämta om att jag är gammal och inse fakta. Det kanske inte ens behöver vara något negativt. Nu kan jag ju helt enkelt skaffa mig den där Hollywood-maken utan att bli sågad i världspressen.. ja, för min ålder iaf. 
 
Gonatt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0