Motstånd.

Mitt inre är oense just nu känns det som. Jag mår faktiskt riktigt bra, men så fort den känslan kommer så följs den av en deppigare version av känsla. Som att det inte är okej att må bra? Hur trist vore inte det.. 
 
Idag försov jag mig till jobbet. Inte bra. Men jag gick dit och hem, mycket bra. 
 
Jag fifflade med massa olika saker samtidigt på praktiken, jag fick allt gjort men hjärnan blir grötig och jag känner att jag just nu bara gör massa experimentande utan att någonsin få någon klarhet. Vi har inte gått igenom några resultat än. Så jag vet inte riktigt vad jag förväntas förstå eller inse. Men det ger nog med sig.
 
Imorn ska jag och Julia i klassen prova på hiphop! Spännande och läskigt. Jag har aldrig varit så otränad som jag är nu, hjärtat rusar så fort jag rör på mig. INTE bra. Men jag känner hopp och vilja i alla fall, och det borde väl vara första steget i rätt riktning. 
 
Nästa helg ska jag och min granne vara med i Tyskt "halv-åtta-hos-mig". Fast utan kameror. Förrätt med fyra okända personer, varmrätt med fyra andra okända personer och slutligen efterrätt med fyra nya okända personer. Sedan möts alla okända personer upp igen på en stor fest. Spännande och lite läskigt. Jag pratar ju liksom inte så mycket tyska än. Men jag får växla med engelska. Det är ju ett grymt sätt att träffa massa nya människor iaf! Tyskar dessutom! 
 
Förövrigt så tycker jag att Girls är som Sex and the city fast hundra gånger bättre. Ingen lyxliv, mer pinsamt och bra helt enkelt. För unga människor. Perfekt. 
 
Annars då, jag har haft så sjukt mycket besök sen jag kom hit! Och det är jag verkligen glad för, men nu är det bara ett enda besök kvar ju! Känns lite konstigt att jag inte kommer att ha något att se fram emot sen. Eller jo, jag åker ju hem i början av juni till Fridas examen och när jag kommer tillbaka till Tyskland är det bara cirkus tre veckor kvar. Innan jag flyttar hem! Jag gillar Tyskland, men jag saknar mig lägenhet och alla jag tycker om! När jag kommer hem ska jag bo i mitt badrum. Jag ska bada i timmar, sminka mig i timmar och kissa när jag vill! Fantastisch! Sen ser jag fram emot att hitta på en massa roligt i sommar med mina vänner! Jag kommer antagligen att vara helt pank, men jag ser fram emot att typ hänga i en park och bara umgås! Underbart!

Nu ska jag göra en kopp te till och kolla på ett avsnitt till av Girls. Minsann!
 
kram på er alla jag tycker om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0