Middagen med tyskarna!

Jag får faktiskt lov att erkänna att jag är en smula bakfull, för första gången sen jag kom till D-land. Känns ändå bra, hade jag varit 18 hade jag nog varit bakfull varje lördag/söndag. Jag ser detta som ett tecken på att jag blivit gammal och tråki.. eh, klok!
 
Förrätten visade sig vara hemma hos en i klassen (hon var dock inte med) så inte bara världen utan även D-dorf är rätt litet. Vi fick en jättegod sallad med mandarin i och rullar med färskost och kryddor som hade svettats i ugnen. Det var svårare än jag trott med tyskan, jag försökte lite halvhjärtat men det blev faktiskt mest engelska. Shame on me. Förrätten bjöd två tjejer på och även en kille och en tjej var med. Alla var jättetrevliga och det blev en bra start!

Varmrätten fick alltså vi "äran" att bjuda på till slut. Vi gjorde ju köttfärspajen och svenska shoots, dvs:
 
Nyponsoppa (Hagebuttesuppe)
Likör 43 
ovispad grädde
 
Både maten och shooten gick hem och jag tycker blandningen av folk på dem middagen var överlägset bäst! Jättetrevligt och lättsamt :) Även har var det två tjejer och ett par. Paret visade sig dock på efterfesten vara ett rätt konstigt par (han var inte så schysst mot henne) men det märktes inte på middagen. 
 
Efterrätten åt vi hos ytterligare två tjejer. Vofflor med glass och hallon. Mycket gott! Tjejerna som höll i efterrätten var full och de två killarna som var där verkade asschyssta föst (den ena pluggade kemitekik och hade bott 6 mån i Gbg), men dom var rätt skumma sen när vi åt. Det här var nog den konstigaste måltiden under kvällen, men jag gissar att det berodde på att alla fått i sig en del att dricka vid det laget, hehe.
 
Efter efterrätten gick vi med de två sista tjejerna till efterfesten! Jag pratade med den ena när vi gick (jag och namn dock, pinsamt men jag minns inte ett enda namn på dom vi åt med..) Hon var jättegullig och ville gärna öva på engelska så hon bjöd med mig på en museerunda med hennes kompisar ikväll! Jag har dock planer redan men eventuellt ska hon möta upp mig och Josefin sen, vi får se! Sen var hon ju som sagt ganska full, så vi får se om det blir av :)
 
Resten av festen blev spännande och rolig. Massa konstiga tyskar och trevligt folk! :) Ytterligare en tysk vill träffa mig igen så det känns som att det gick hem att vara svensk å prata engelska!
 
Katarina skulle upp jättetidigt idag så vid 3 ville hon traska hemmåt. Jag var lite sugen på att stanna kvar, men så tänkte jag:
 
1) Det är bättre att gå hem och städa övervåningen nu på en gång, så Katarina inte väcker mig kl 8 imorn för att göra det då
2) Man ska sluta när man är på topp
3) Jag hittar inte hem själv
 
Så, vi traskade hemmåt i våra klackar (20 min promenad) och ställde oss att diska. När vi var klara kalasade vi på vatten och resterna av paj och grönsakerna. Finfint. 
 
Idag skiner solen. Jag sitter här med huvudvärk (har precis vaknat). Men om några timmar ska jag alltså möta upp Josse på någon uteservering och snacka lite skit! Det ser jag fram emot! :)
 
 
Jag skulle ju fota hela kvällen tänkte jag, jag tog en bild. Här är iaf Katarina och salladen!
 
 
Jag tyckte att jag var så sjukt cool klädd i min zebra-klänning (och favorithalsbandet!).. Så visade det sig ju att en tjej hade exakt samma klänning på sig. Det går inte vara vara orginell i HM direkt...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0