Lördag!

SÅ, efter att ha varit bakis och glott på serier så åkte jag mot Mediahamnen för att träffa upp Josefin och Patrik. Dom satt på en innegård på ett jättemysigt ställe, jag måste komma ihåg vart det låg! Vi satt och snackade en stund, sen åkte Patrik och jag och Josefin satt kvar en bra stund. 

Planen efter det var pizza, men vi hittade inget mysigt ställe så vi köpte med oss hem till Josse istället och sen satt vi på hennes säng, käkade pizza och godis och drack varsin öl, samtidigt som vi snackade en massa skit! Perfekt kväll! Josse är verkligen en klok one och jag tycker att hon har en riktigt skön inställning till väldigt mycket! :)
 
Sen har jag tyckt att det är lite knepigt att ta sig hem till henne, men icke då. Det går en buss som tar max 5 min! Wunderbar. 
 
Sen hade jag ju tänkt att äta bra mat imorn. Mmm. Söndag ja, då måste man ju förbereda sig eftersom allt är stängt. Jag har inte ens joghurt. Får bli bara rostmacka med philadelphia. 
 
MEN, igår vart en lite boost för självförtroendet! Så nu ska jag köra vidare på nya "må bra och tycka om sig själv spåret". SÅ jag ska bli bättre på att njuta av att vara här, leva lite men ändå ta hand om mig själv bättre. Det blir grymt. Ja, efter imorn då... när jag ska leva på bröd och te. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0