Fridolf!

Jag måste lägga upp en finfin bild på Frida också från förra helgen! Jag ska försöka få upp fler bilder i veckan, sen har jag ju massa bilder kvar från karnevalen också! Heeerregu!
 
Här är hon! Den där som låter som jag, men inte ser ut som jag. Men som tänker ganska mycket som jag och är lika jävla störd som jag (och det är både en komplimang och en grov förolämpning).
 
Men hon är också den som stöttat mig som fan de sista veckorna och får mig att förstå vad jag vill med mitt liv, guidar mig i rätt riktning liksom. Den där som orkar lyssna, som orkar peppa och som bara finns där helt enkelt. Den där som får en att stå fast vid vad man bestämt och får en att hålla det man vet är bäst för en. Den där som alltid tycker att jag förtjänar det allra bästa och är guld värd även när jag är lite tysklands-tjockis och har fett hår. Den bästaste människan jag någonsin träffat är hon! Å vi har vansinnigt roligt ihop, sen bråkar vi lite ibland.. Men bara en kort stund. Sen är vi sams och har roligt igen. Världens bästa syster, och världens bästa vän! <3
 
 
 
Här ser vi den där finaste systern i helt naturlig pose utanför båthuset i parken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0