Försök två.

Idag har varit en bra och dålig dag. Jag är friskare men valde att ta det lugnt idag, det har gjort att jag är otroligt uttråkad. När man är uttråkad så tänker man, på gott och ont. 
 
Varje gång jag tänker och kommer fram till att jag är redo att gå vidare med mitt liv, är det som att något drar mig tillbaka. Men det är väl normalt. Snart försvinner väl den känslan skulle jag tro, och då är jag redo att börja leva på nytt. Det känns bra trots allt.
 
Jag kan inte sova dock. Så kom jag på för en stund sen att mamma och pappa inte hört av sig och sagt att dom kommit fram till Dalarna. Dom är som sånna där bråkiga tonåringar. Hur svårt ska det vara att komma ihåg att höra av sig... Så dottern slipper ligga vaken orolig liksom. Inte ok. Straffet blev ett samtal strax innan 2 på natten. Så går det, man måste lära sina barn... jag menar föräldrar, sin läxa. 
 
Jag ritade en till bård till Frida idag. Det är rätt kul att rita blommor, tänk att jag aldrig gjort det förut! Men eftersom jag inte har någon scanner här blir det svårt att få in bildern i datorn för att färglägga. Photoshop har jag ju inte i nya datorn heller, så det blev så där.. Men jag försökte tappert iaf. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0