Bra dag.

Idag har varit en lång men bra dag. Jag hade svårt att sova i natt, sen var det 4 timmar i skolan och efter det raka spåret till praktiken. Det kändes som att det gick bra idag på labbet, det är kul när jag känner att jag får förståelse för det jag gör och inte bara "gör". Sånna stunder känner jag att jag valt rätt med plugget. Och det är ju en rätt bra känsla när man lagt blod, svett och tårar på studierna. Samt byggt upp en rätt fet studieskuld. 
 
När jag kom hem hade tyska-Katarina (jag kanske kan kalla henne Tyskarina!) provlagat det vi ska laga imorn. En hederlig, svensk tacopaj. Lite tråkigt är det ju att jag introducerat denna mästerverk till maträtt för henne och att hennes första paj slår typ alla mina pajer med hästlängder. Jävla tysk. Nämen hon är duktig på att laga mat alltså! Sen äter hon konstiga saker. Idag gjorde hon i ordning ett litet mellanmål till imorn. Här kommer receptet:
 
Kvarg (alltså typ Kasella)
Banan
Mynta (massor, färsk som hon hackade i)
Björnbärssylt
Mjölk

Jag har inte smakat, jag stod bara och tittade på när hon gjorde i ordning detta spektakel, som tydligen är jättegott.. Jag får väl prova. Not. 
 
Imorn är jag ledig, banne mig. Jag har jobbat sent alla dagar hela veckan så jag åkte in idag istället för imorn.. Jag ska städa och försöka hitta Likör 43 till shooten vi ska bjuda på. Den innehåller:
 
Nyponsoppa (Hagebuttesuppe, vilket tyskarna tycker är helt insane! Det kan man väl inte dricka?!)
Likör 43
Ovispad grädda
 
Telia-Håkan bjöd på det på Telia-kryssningen och trots att det var MÅNGA år sedan så vill jag minnas att det var äckligt gott. 
 
Det går framåt i övervåningen förresten. Jag är ledsen, men jag känner mig ändå lättad. Jag har ju vetat att detta väntade så på något konstig sätt känns det så skönt att vi äntligen tog beslutet så jag kan hitta tillbaka till mig själv. 
 
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0