Besök imorn!

Imorn kommer äntligen Anna, Sara och Jenny hit!! 
 
Jag har planerat in lite småsaker men mest ser jag fram emot att bara hänga! Jag behöver verkligen träffa lite människor jag tycker om! Har varit en jobbig vecka på praktiken och jag känner mig allmänt värdelös.. då är de gött att träffa folk man tycker om och bara få vara! 
 
Men först är det fyra timmar tyskaundervisning att se fram emot. Det är så konstigt att ställa om fokus, den här veckan har jag varit på praktiken till typ 20 alla dagar. Så ska jag lära mig tyska? Just det, det var därför jag åkte hit ja.. 
 
Det känns som att alla utvecklas så jävla fort (eftersom dom faktiskt pratar tyska om dagarna). Men jag utvecklar mina engelskakunskaper (hehe och tyskan så gott det går) samt får ovärdelig kunskap inom labbet. Så, dumt att gnälla. 
 
Jag börjar känna mig pepp på mitt nya liv. Stressen över att börja om har lagt sig, jag har ju vetat att jag måste det om jag ska må bra. Nu känner jag ingen stress alls faktiskt, jag vill bara leva. Börja om. Må bra. Men viktigast av allt, röra mig framåt och inte stå och stampa och känna hopplöshet. Wunderbar. Sen är det klart att det finns sorg och saknad också, men den tillhör det som varit. Nu är nu och jag är på gång. Fint. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0