Bästa helgen!! (Ok, jag har haft den här rubriken några gånger nu, men jag menar det varje gång!)

Sara, Anna och Jenny har alltså varit här hela helgen! Wunderbar! Jag får berätta om helgen genom bilder! 
 
Första kvällen åt vi inte helt oväntat på min FAVVO-restaurang. DreiRaum. Nära (fem minuter bort), god mat, billiga drinkar, trevlig miljö och snygg bartender. Vad mer kan man önska?
 
Jag och världens sötaste Jenny!
 
 
MIna fina! Sara, Anna och runda ett
 
 
Lördagen inleddes på Rosies med brakfrulle. Alltså den här tallriken, en grekisk frulle, eller Frühstück som det heter kostar ca 86 svenska rikstaler. Eller 10 pengar som Anna säger (Euro alltså). Så fruktansvärt gotteligott gott gott. 
 
Grek-frulle med honungsgratinerad getost, rostat bröd, sallad, frukt, grekisk yoghurt med nötter och honung, oliver och fetaost
 
 
Sara åt något (land??) med ägg, sallad, ost och bröd och Anna åt sina älskade bönor (Engelsk alltså)
 
 
När vi var mätta var det dags för shopping. Planen var att åka till Essen och gå på Primark, men det var snordyrt om man inte hade åkkort (20 Euro per person) så vi åkte till Arkaden istället. Tur var väl det! Mina tjejer shoppade tills affärerna var tomma. Inte riktigt kanske, men dom hittade mycket fint! Jag hittade två långklänningar tro det eller ej!
 
 
Här sitter Anna och vilar upp sig precis innan hon hittade tre asfina klänningar!
 
 
Detta var dagens lurre. Inte helt genomtänkt kanske, men vi glömde liksom bort att äta när vi shoppade.. så kan det gå! 
 
 
FIna Jenny och "lunchen"
 
Man blir törstig av att spendera pengar! 
 
 
Anna blev glad när hon insåg att Euron låg lågt! 
 
 
 
 
Jag har länge misstänkt att Sara är sponsrad av Cola. Här är beviset! Hon är som han den där Henrik i Mjällschampoo-reklamen! Smygreklam så fort hon får tillfälle! hehe
 
 
Nöjd shoppare!
 
 
Sen kom vi på att vi borde äta. Eller rättare sagt, vi höll på att dö av hunger. Det blev pizza på Danoi, smarrigt!
 
 
 
Jenny och Sara på restaurangen
 
 
Sen hade vi en liten förfest i vårt "stora" kök med Jessica och Josse! Vi drack nyponshots och snackade skit och satt kvar alldeles för länge innan vi hoppade på U-bahn in till Altstadt (som vanligt!)
 
 
Nyponshoooots
 
'
Mina tjejer fick träffa mina D-dorf-tjejer! Jessica!
 
 
 Och fina Josse!
 
 
På söndagen var vi trötta men ändå helt ok, så vi tog oss tillbaka till Rosies och åt en till frulle. Jag och Jenny körde italiensk (gudomligt), Anna kunde inte slita sig från sina bönor och Sara åt kalkonpasta :)  
 
 
Bästa Sara och nyinköpta väskan
 
 
Anna och dom läskiga bönorna
 
 
Jenny och lyx-italienar-tallriken
 
 
 
Helt ok frulle/frunch
 
Mätta och belåtna (igen) gick vi sen en promenix till parken och njöt av dom sista blommorna på träden samt en öl/cola/kaffe på båthuset. Josse kom också förbi en snabbis! 
 
 Finfina Volksgarten
 
Världens snyggaste Anna!
 
 
Jenny och en miljon blommor (vad dom nu hette, Sara aka "Green fingers" visste såklart!)
 
 
 
Blumen
 
Imorn ska jag få Annas lite snitsigare bilder! 
 
 
 
Här står dom, dom där tre! Dom som får mig att må så fruktansvärt bra.. för att dom tycker om mig maaaassor, precis och exakt som jag är! Dom som alltid talar om för mig hur bra och fin jag är och som ALLTID får mig att skratta! De är fint de! Att ha så fina vänner som betyder så mycket! Så sjukt fina tjejer de där! Innifrån och ut! Bäst!
 
 
 
Sara och Blümchen
 
 
 
Fota-tulpaner-pose
 
 
 
Volksgarten får tummen upp (nästan iaf)
 

Jag, Panna och Sara 
 
 
Efter parkhänget gick jag hem och gjorde mig i ordning och tjejerna drog till Hotellet och gjorde sig fina! Sen åkte vi till Altstadt där vi gick längs vattnet till tornet. Sen blev det middag på 172,5 meter (igen för mig, hehe). Mycket gott och lika fin utsikt som vanligt!
 
Jag hade snelugg! Typ första gången ever. Stort!
 
 
Jenny åt fisk
 
 
Sara åt det som jag ätit båda tidigare gångerna i tornet
 
 
 
Och jag utmanade mitt Asbergers Light (dvs att jag alltid beställer samma sak/kollar på samma film 30 gånger) genom att beställa något annat. Eller så annorlunda var det ju inte, kött och potatis.Gott var det!
 
 
 
Jenny i den nyöppnade drinkbaren på 168 meter
 
 
Anna åt anka!
 
 Vi avslutade helgen på Hotellbaren i Mediahafen! Samma som jag var på med Ote och Frida! Sjukt trevligt och sjukt bra service. Dom fyllde på snacksen 4 gånger (uppenbarligen var vi fortfarande hungriga), Sara fick byta sin drink eftersom hon inte tyckte om den, dom beställde taxi åt oss OCH gick med oss ut och öppnade dörren till taxin! haha :) Vi satt där på den fina restaurangen och skrattade ihjäl åt oss våra försök att reda ut vem som betalat vad.. hehe.. Tre som läst på KTH och en löneadministratör och ändå var det helt omöjligt! Innan vi sa hej då så hängde jag en stund på tjejernas hotell, de va fint! Och det var sjukt tråkigt att säga hej då! Underbar helg med fina vänner som får mig att må så bra! Fantastish!
 
 
Skeptisk Sara med alldeles för stark drink

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0